عمل بینی استخوانی در تهران

عمل بینی استخوانی؛ عکس قبل و بعد جراحی بینی استخوانی

عمل بینی استخوانی که از پرطرفدارترین جراحی های زیبایی محسوب می‌شود، بدون هیچ محدودیت سنی خاصی برای خانم ها و آقایان قابل انجام است و نتایج فوق العاده ای را رقم می‌زند. به طور کلی، بینی هایی که از نوع استخوانی هستند و نوک بینی ها غضروفی است، با تغییراتی که روی آن ها اعمال می‌شود، فرم بسیار زیبا و مرتبی پیدا می‌کنند. در این مقاله نمونه کار های عمل بینی استخوانی در تهران از دکتر علیرضا صابری را مشاهده کنید.

منظور از عمل بینی استخوانی چیست؟

عمل بینی استخوانی برای اصلاح و تغییر شکل بینی‌ هایی با ساختار استخوانی انجام می‌شود. در این نوع بینی‌ ها، بخش استخوانی بینی نسبت به قسمت غضروفی برجسته ‌تر است و شامل قوز یا انحراف استخوانی در پل بینی می‌باشد. هدف از جراحی بینی استخوانی، صاف و متقارن کردن پل بینی، کوچک کردن قوز و اصلاح نواقص ساختاری آن است تا ظاهری طبیعی و متناسب با صورت فرد به دست آید.

نمونه کار عمل بینی دکتر علیرضا صابری

بهترین مدل برای بینی های استخوانی

اگر شما هم دارای بینی استخوانی هستید، حتما برایتان مهم است که چه مدلی از فرم بینی با چهره شما هماهنگ تر است. باید ذکر کنیم که همه مدل های بینی برای بینی های استخوانی زیبا هستند، به عنوان مثال بینی مدل فانتزی برای اشخاصی که بینی استخوانی دارند بسیار زیبا خواهد شد اما برای افرادی که بینی گوشتی دارند، این مدل چندان مناسب نیست. مدل بینی نیمه فانتزی برای زیباجویان بینی استخوانی بسیار جذاب است و نتایج فوق العاده ای به همراه دارد. برای بینی های استخوانی حتی مدل عمل بینی از نوع طبیعی هم مناسب است.

عمل بینی استخوانی چه مزایایی دارد؟

عمل بینی استخوانی مزایای زیادی دارد که برخی از مهمترین آن‌ ها عبارتند از:

  • نتایج دائمی: جراحی بینی استخوانی نتایج طولانی ‌مدت و دائمی به همراه دارد، زیرا به دلیل ساختار استخوانی بینی تغییرات اعمال شده نسبت به عمل بینی گوشتی پایدارتر است.
  • اصلاح قوز و انحراف: این نوع جراحی به طور مؤثری قوز یا برجستگی ‌های استخوانی روی پل بینی را اصلاح می‌کند، که نتیجه آن یک بینی صاف و متقارن خواهد بود.
  • افزایش اعتماد به نفس: بسیاری از افرادی که بینی استخوانی دارند، پس از جراحی و بهبود ظاهر بینی، اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کنند.
  • دستیابی به تناسب بیشتر با صورت: جراحی بینی استخوانی بینی را به گونه‌ ای تغییر می‌دهد که با سایر ویژگی‌های صورت هماهنگ  و متناسب به نظر برسد.
  • امکان انجام تغییرات دقیق: چون در بینی‌ های استخوانی، ساختار استخوانی واضح ‌تر است، جراح تغییرات دقیقتری در شکل بینی انجام می‌دهد.

مدت زمان عمل بینی استخوانی

عمل بینی استخوانی بین ۱ تا ۲ ساعت طول می‌کشد. این زمان بسته به پیچیدگی ‌های خاص بینی، مهارت پزشک و نوع جراحی متفاوت است. در طول این مدت، جراح به تغییرات ساختاری بینی، مانند کاهش یا اصلاح استخوان ‌ها، پرداخته و شکل ظاهری آن را متناسب با خواسته‌ های زیباجو تغییر می‌دهد.

نتیجه عمل بینی استخوانی چه زمانی مشخص می‌شود؟

نتیجه نهایی عمل بینی استخوانی بعد از حدود 6 ماه تا یک سال مشخص می‌شود. هرچند که تغییرات اولیه بینی بلافاصله پس از عمل قابل مشاهده است، اما به دلیل تورم و تغییرات تدریجی در بافت ‌ها، فرم نهایی بینی بهد از گذشت این زمان مشخص خواهد شد.

چقدر طول می‌کشد تا ورم بینی استخوانی بعد از عمل برطرف شود؟

ورم بینی استخوانی بعد از عمل در دو مرحله کاهش می‌یابد. ورم اولیه که در چند روز اول بعد از جراحی ایجاد می‌شود، طی 1 تا 2 هفته کاهش پیدا می‌کند. اما ورم عمقی ‌تر که در بافت‌ های زیرین بینی قرار دارد، چند ماه طول می‌کشد تا کاملاً برطرف شود. به طور معمول، بیشتر ورم‌ها تا 3 ماه کاهش می‌یابد، اما برای از بین رفتن کامل ورم و مشاهده نتیجه نهایی، تا یک سال زمان لازم می‌باشد.

نمونه کارهای عمل بینی استخوانی در تهران

قبل و بعد عمل بینی استخوانی
عکس قبل و بعد عمل بینی استخوانی

رضایت زیباجویان عمل بینی استخوانی از دکتر علیرضا صابری

در ادامه پیام رضایت و فیلم رضایتمندی جراحی بینی استخوانی از دکتر صابری، بهترین جراح پلاستیک را مشاهده کنید تا بتوانید به راحتی در مورد انتخاب جراح خود تصمیم بگیرید.

00:19
truncate dir-rtl

رضایت زیباجو عمل بینی استخوانی از نروژ

عمل بینی استخوانی هم نیاز به پیوند غضروف دارد؟

عمل بینی استخوانی به پیوند غضروف نیاز ندارد، مگر اینکه در حین جراحی، نیاز به تقویت یا ترمیم ساختار بینی وجود داشته باشد. برای مثال، اگر بینی دچار آسیب ‌های جدی باشد یا نیاز به اصلاحات بیشتر برای حفظ فرم و ساختار آن باشد، جراح از غضروف برای تقویت بخش‌ هایی مانند نوک بینی استفاده کند. این غضروف از خود بیمار گرفته می‌شود، مانند غضروف گوش یا دنده، تا از هرگونه رد پیوند یا واکنش آلرژیک جلوگیری شود. اما در بیشتر عمل‌ های بینی استخوانی، پیوند غضروف ضرورتی ندارد و جراحی صرفا بر روی استخوان ‌ها و بافت ‌های موجود انجام می‌شود.

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *